Om oss

Bilforsikringkalkulator er en nettside og tjeneste for deg som er på jakt etter en god bilforsikring. Her vil du kunne finne beste forsikring til den beste prisen ved å fylle ut skjemaet. Vi er vel alle enige om at en god bilforsikring er nødvendig, men prisene varierer fra selskap til selskap og hvilken forsikringsgrad man velger. Selv om ansvarsforsikring er den eneste lovpålagte velge de fleste en delkasko eller fullkasko. Med vår bilforsikringkalkulator vil du finne en god forsikring uten å måtte bruke mye tid på det.

Hvordan fungerer det?

Tjenesten fungerer ganske enkelt ved at du fyller ut skjemaet og velger forsikringsselskaper som du er interessert i å motta et pristilbud fra. Tjenesten er helt gratis å benytte seg av, og alle tilbud er uforpliktende. Det betyr at du kan innhente pristilbud i dag og sammenligne de ulike avtalene, men dersom du allerede sitter på en avtale som slår de andre kan du fint takke nei til de nye tilbudene.

Hvem er vi?

Vi som står bak bilforsikringkalkulator ønsker at du har gode forsikringer uten at du betaler for mye. Derfor har vi laget denne nettsiden for å informere om hva du bør se etter i avtalevilkårene og laget en tjeneste som gjør at du får svært gode priser på forsikringer. Med tjenesten får du mulighet til å sammenligne mange tilbud raskt og som gir en god oversikt. Slik kan du gjøre et godt valg der du blir godt forsikret og det til en god pris.

Hvorfor velge oss?

Tjenesten vår er gratis og uforpliktende der du sparer både tid og penger på din bilforsikring. Ved å velge å bruke vår tjeneste er det altså bare vinn-vinn og du har ikke noe å tape. Om tilbudene ikke står i stil med dine forventninger eller du allerede sitter på en svært god avtale er det bare å takke nei. Dette gjør også at du får en god oversikt over hva ulike forsikringsavtaler inneholder og i hvilken prisklasser de ligger i.

Finn pris på bilforsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Å bytte forsikring kan lønne seg

Stadig flere har gått til anskaffelse av en rekke forskjellige forsikringer, men om disse dekker tilstrekkelig eller om det er noen som er overflødig vil en forsikringsrådgiver kunne hjelpe deg med. Overlappende dekning Noen har alt for mange forsikringer...

les mer

Ung og bilforsikring

Som ung og ny inn i voksenlivet er det fort gjort å være usikker på hvilke forsikringer man trenger. Kanskje du nettopp har fått deg lappen og planer om å kjøre din første bil? Her vil du få noen gode tips! For deg under 25 år kan det være vanskelig å få...

les mer