Kontakt oss

Har du et spørsmål du ikke finner svarer på? Da er det bare å ta kontakt med oss gjennom å fylle ut skjemaet. Om spørsmålet er vedrørende selve bilforsikringen gjør du det lurt i å ta direkte kontakt med et forsikringsselskap. Dette er for å sikre at du får et godt og håndfast svar.

Kontakt

14 + 15 =

Faq

Hva dekker en bilforsikring?
Bilforsikringer kommer i flere dekningsgrader, men minsteforsikringen som er ansvarsforsikring er lovpålagt. Videre kan man velge delkasko, kasko og noen tilbyr også superforsikringer. Hvilken dekningsgrad du skal velge kommer an på hvor mye du bruker bilen, hvor gammel den er og hva kostnadene eventuelt blir dersom bilen trenger reparasjon. Eksempelvis er en fullkasko forsikring ikke nødvendig dersom bilen er svært gammel og likevel skal byttes ut eller skrapes i nærmeste fremtid, da kan du gå for en delkasko. Er bilen på den andre siden splitter ny, bør man gjerne ha en fullkasko som sikrer at man er godt dekket i tilfelle det skulle skje noe.
Hva koster forsikring bil?
Bilforsikringer varierer ut ifra dekningsgrad, egenandel og mellom forsikringsselskaper. For at du skal få en god pris bør du derfor sammenligne flere tilbud fra ulike forsikringsselskaper. Dette kan du raskt og enkelt gjøre gjennom vår tjeneste. Husk å lese avtalevilkårene godt slik at du vet hva som dekkes dersom et uhell skulle skje. Velg deretter den avtalen som passer deg best og til den laveste prisen.

Finn pris på bilforsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!