Stadig flere har gått til anskaffelse av en rekke forskjellige forsikringer, men om disse dekker tilstrekkelig eller om det er noen som er overflødig vil en forsikringsrådgiver kunne hjelpe deg med.

Overlappende dekning

Noen har alt for mange forsikringer som er overlappende, altså dekker de seg dobbelt. Dette er helt unødvendig og gjør at forsikringene blir dyrere enn det trenger å være. Andre har ikke gjort noe med forsikringene sine på flere år, og betaler for mye fordi de ikke har sjekket dagens markedspris. Det kan altså være gunstig å bytte forsikringsselskap!

Ikke utsett

Å utsette tegning av forsikring er en svært dårlig ide. Selv om det for mange oppleves som kjedelig og som en ekstra kostnad i måneden, vet man aldri når noe kan skje. Uten forsikring står man på bar bakke og må ordne opp selv – det kan bli dyrt!

Er du en av de som prokrastinerer anbefaler vi deg å ta kontakt med en forsikringsrådgiver som kan gjøre mesteparten av jobben for deg. De rådgiver deg hele veien, og det går raskere enn du kanskje tror. I tillegg vil de hjelpe deg å få en god pris på de nødvendige forsikringene.